Brutaria FARINI a luat nastere din pasiune pentru arta brutaritului, unde fiecare mana priceputa si fiecare ingredient de calitate se intalnesc pentru a crea paini si produse de patiserie proaspete si delicioase. Pentru noi painea nu este doar un aliment, este o calatorie catre esenta gustului autentic. In fiecare dimineata punem in miscare magia brutariei noastre, coacem zi de zi pentru tine si cei dragi tie
Despre Farini
Cu mandrie spunem ca am lucrat cu cei mai buni brutari, aducand tehnici rafinate si secrete bine pastrate ale patiseriei frantuzesti. Fiecare produs este rezultatul muncii noastre dedicate si experientei acumulate de-a lungul anilor. Te invitam sa te alaturi acestei povesti gustoase si sa descoperi bucuria autentica a unei brutarii artizanale
Făina este inima brutăriei noastre. Folosim făină macinată la moara cu pietre, o tehnică tradițională care menține integritatea nutrițională a făinii și oferă o textură unică produselor noastre.
Atentie la preparare
Aluaturile nostre sunt dospite la rece cu maia naturală timp de 24-48 de ore controlat. Acest proces lung de fermentare permite dezvoltarea aromei și a texturii într-un mod natural și sănătos. Maiaua naturală adaugă un gust distinct și complex produselor noastre și face ca aluatul să fie ușor de digerat
Renowned Chefs
Meet The Taste Experts
Sed pretium, ligula sollicitudin laoreet viverra, tortor libero sodales leo, eget blandit nunc tortor eu nibh. Nullam mollis. Ut justo. Suspendisse potenti.
– ciabatta – focaccia – paine multicereale – paine semi-integrala (macinata la moara cu piatra) – paine integrala 100% – paine fara gluten – paine integrala de secara – paine cu carbune vegetal – baghete frantuzesti